ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ


Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο του κλιματισμού επαγγελματικών οχημάτων απο το 1983.

Κύριες δραστηριότητες μας είναι η πώληση ανταλλακτικών, η τοποθέτηση κλιματιστικών μηχανημάτων σε όλα τα είδη λεωφορείων (van-μικρά & μεγάλα λεωφορεία), φορτηγά, χωματουργικά & αγροτικά μηχανήματα, επαγγελματικά σκάφη (αλιείας και τουρισμού), η συμβουλευτική και η τεχνική υποστήριξη.

Οι συνεργασίες μας με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές στο χώρο του κλιματισμού οχημάτων (KONVEKTA, HISPACOLD, BOCK, BITZER, EBERSPACHER, AURORA, YILKAR, AUTOCLIMA, SPHEROS, THERMO KING, WEBASTO, κ.α) με συνεχής εισαγωγές γνήσιων ανταλλακτικών και τα επαναλαμβανόμενα σεμινάρια νέων συστημάτων, νέων τεχνολογιών και προιόντων, μας κάνουν κέντρο επίλυσης οποιουδήποτε τεχνικού προβλήματος.  

Η 35ετής πείρα μας καθώς και η χρησιμοποίηση γνήσιων ανταλλακτικών σε όλες τις εργασίες μας είναι το κλείδί της επιτυχημένης μας πορείας.

Από το 2006 αντιπροσωπεύουμε με απόλυτη επιτυχία την KENDRION Markdorf GmbH (πρώην LINNIG) σε 5 Ευρωπαικά κράτη (ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ και ΑΛΒΑΝΙΑ). Η εταιρεία κατασκευάζει και προμηθεύει όλους τους κατασκευαστές λεωφορείων (EVOBUS, MAN, NEOPLAN, VOLVO, VAN HOOL, DAF) με συστήματα ψύξης κινητήρων (ηλεκτρομαγνητικά βεντιλατέρ, γωνιακά βεντιλατέρ, φτερωτές), ηλεκτρομαγνητικές τροχαλίες συμπιεστών A/C (κλάτς), συστήματα μετάδοσης κίνησης (τροχαλίες ιμάντων και στροφάλων) καθώς και συστήματα αυξομείωσης στροφών συμπιεστών A/C (VARIOCOMP, LDS, LVT,CRT). Δραστηριοποιείται επίσης και στους χώρους των αγροτικών μηχανημάτων, εκχιονιστικών οχημάτων, σιδηροδρόμων και ναυτιλίας με συστήματα πνευματικής και υδραυλικής σύμπλεξης.

Απο τον Ιούνιο του 2019, στο πλαίσιο της διεύρυνσης των δραστηριοτήτων μας, ξεκινήσαμε την συνεργασία μας για την Ελληνική και Κυπριακή Αγορά με την AUTOTERM-EUROPE, ως Επίσημος Εισαγωγέας και Διανομέας των προιόντων της. Η γκάμα προιόντων της AUTOTERM-EUROPE καλύπτει τον τομέα θέρμανσης φορτηγών, mini-bus, χωματουργικών μηχανημάτων, μηχανημάτων οδοποιείας και εργοταξίων, τροχόσπιτων και επαγγελματικών σκαφών (αλιείας και τουριστικών) με αερόθερμα και καυστήρες νερού.

Η επαγγελματική συνέπεια και η ποιότητα εργασίας είναι ο βασικός στόχος όλων των δραστηριοτήτων της εταιρείας μας.