ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ


Η εταιρεία μας, Ε. ΖΟΥΜΠΕΡΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ, δραστηριοποιείται στον χώρο του κλιματισμού επαγγελματικών οχημάτων και σκαφών απο το 1983.

 

Είναι η πρώτη Ελληνική εταιρεία που κατασκεύαζε κλιματιστικά μηχανήματα οροφής για λεωφορεία και φορτηγά. Η συνεργασία μας με την εταιρεία "ΚΟΠΕΛΟΥΖΟΣ" την δεκαετία του '80 ήταν η αφετηρία μιας επιτυχημένης πορείας.

 

Στα τέλη της δεκαετίας του '80 ξεκίνησε η συνεργασία μας με την εταιρεία "ΡΟΥΜΠΑΣ-ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ", ως αποκλειστικός προμηθευτής στο πρωτοπόρο για τα Ελληνικά δεδομένα, του δημοφιλούς για την εποχή, συστήματος κλιματισμού λεωφορείων "ISS" (Interior Split System), πολύ μεγάλης ψυκτικής ικανότητας και μεγάλων διαστημάτων συντήρησης.  

 

Ο τερματισμός των δραστηριοτήτων όλων των Ελληνων Αμαξοποιών Λεωφορείων την δεκαετία του '90, όσον αφορά την κατασκευή, έφερε σημαντικές αλλαγές στον χώρο με αποτέλεσμα την αναζήτηση συνεργασιών με εταιρείες του Εξωτερικού (1989 THERMOBUS - 1994 HISPACOLD).

 

Σήμερα, εισάγει και εμπορεύεται προιόντα κλιματισμού (μονάδες a/c και θέρμανσης, γνήσια και aftermarket ανταλλακτικά) για επαγγελματικά οχήματα, μηχανήματα εργοταξίου, οδοποιείας και γεωργίας και σκάφη (αλιείας και αναψυχής).

 

Η 35ετή πείρα μας, η τεχνική κατάρτηση (συνεχής εκπαίδευση στα νέα συστήματα) καθώς και η χρησιμοποίηση μόνο ενδεδειγμένων ανταλλακτικών σε όλες τις δουλειές μας είναι τα κλείδιά μιας συνεχούς ανοδικής πορείας.

 

Παράλληλα παρέχουμε στους πελάτες/συνεργάτες μας συμβουλευτική και τεχνική υποστήριξη  24ώρες / 7ημέρες, αν αυτό μας ζητηθεί.

 

Οι άμεσες συνεργασίες μας με σχεδόν όλους τους κατασκευαστές προιόντων κλιματισμού σε αυτό τον χώρο καθώς και ο μεγάλος αριθμός Ευρωπαίων προμηθευτών, μας δίνουν την δυνατότητα να παρέχουμε στους πελάτες μας ανταλλακτικά ποιότητας σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. 

 

Από το 2006, αντιπροσωπεύουμε ως Επίσημος Εισαγωγέας, Διανομέας και Επισκευαστής την KENDRION Markdorf GmbH (πρώην LINNIG) σε 5 Ευρωπαικά κράτη (ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ και ΑΛΒΑΝΙΑ).

Η εταιρεία προμηθεύει όλους τους κατασκευαστές λεωφορείων (EVOBUS, MAN, NEOPLAN, VOLVO, VAN HOOL, DAF) με συστήματα ψύξης κινητήρων (ηλεκτρομαγνητικά βεντιλατέρ, γωνιακά βεντιλατέρ, φτερωτές), ηλεκτρομαγνητικές τροχαλίες συμπιεστών A/C (κλάτς), συστήματα μετάδοσης κίνησης (άξονες, τροχαλίες ιμάντων και στροφάλων) καθώς και συστήματα αυξομείωσης στροφών συμπιεστών A/C (VARIOCOMP, LDS, LVT,CRT).

Δραστηριοποιείται επίσης και στον τομέα των αγροτικών μηχανημάτων, εκχιονιστικών οχημάτων, σιδηροδρόμων και ναυτιλίας με συστήματα πνευματικής και υδραυλικής σύμπλεξης συστημάτων μετάδοσης κίνησης.

 

Απο το 2019, αντιπροσωπεύουμε ως Επίσημος Εισαγωγέας, Διανομέας και Επισκευαστής την AUTOTERM LCC (Autoterm Europe) για την Ελληνική και Κυπριακή Αγορά.

Τα προιόντα της AUTOTERM καλύπτουν τον τομέα θέρμανσης καμπινών φορτηγών, mini-bus, αγροτικών μηχανημάτων, μηχανημάτων οδοποιείας και εργοταξίων, τροχόσπιτων και σκαφών (αλιείας και αναψυχής) με θερμαντήρες αέρος και νερού 12V & 24V.