ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ


Η εταιρεία μας, Ε. ΖΟΥΜΠΕΡΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ (KLIMATECH cvcs) δραστηριοποιείται στον χώρο του κλιματισμού οχημάτων και σκαφών απο το 1983.

 

Εισαγάγει και εμπορεύεται προιόντα κλιματισμού για ΙΧ & επαγγελματικά οχήματα, μηχανήματα εργοταξίου, οδοποιείας και γεωργίας και σκάφη (αλιείας και αναψυχής).

 

Η 35ετή πείρα μας, η τεχνική κατάρτηση (συνεχής εκπαίδευση στα νέα συστήματα) καθώς και η εφαρμογή μόνο ενδεδειγμένων ανταλλακτικών σε όλα τα έργα μας είναι τα κλείδιά μιας επιτυχημένης πορείας.

 

Παράλληλα παρέχουμε στους πελάτες/συνεργάτες μας συμβουλευτική και τεχνική υποστήριξη  24 / 7.

 

Οι άμεσες συνεργασίες μας με όλους τους κατασκευαστές προιόντων κλιματισμού σε αυτό τον χώρο καθώς και ο μεγάλος αριθμός προμηθευτών, μας δίνουν την δυνατότητα να παρέχουμε στους πελάτες μας ποιοτικά ανταλλακτικά σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. 

 

Από το 2006, αντιπροσωπεύουμε ως Επίσημος Εισαγωγέας, Διανομέας και Επισκευαστής την LINNIG (KENDRION Markdorf GmbH) σε 5 Ευρωπαικά κράτη (ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ και ΑΛΒΑΝΙΑ).

Η εταιρεία προμηθεύει τους μεγαλύτερους κατασκευαστές λεωφορείων (EVOBUS, MAN, NEOPLAN, VOLVO, VAN HOOL, DAF) με συστήματα ψύξης κινητήρων (ηλεκτρομαγνητικά βεντιλατέρ, γωνιακές μεταδόσεις, φτερωτές), ηλεκτρομαγνητικές τροχαλίες συμπιεστών A/C (κλάτς), συστήματα μετάδοσης κίνησης (άξονες, τροχαλίες απόσβεσης κραδασμών, τροχαλίες ιμάντων) καθώς και συστήματα αυξομείωσης στροφών συμπιεστών A/C (VARIOCOMP, LDS, LVT,CRT).

Δραστηριοποιείται επίσης και στον τομέα των αγροτικών μηχανημάτων, εκχιονιστικών οχημάτων, σιδηροδρόμων και ναυτιλίας με συστήματα πνευματικής και υδραυλικής σύμπλεξης.

 

Απο το 2019, αντιπροσωπεύουμε ως Επίσημος Εισαγωγέας, Διανομέας και Επισκευαστής την AUTOTERM LCC (Autoterm Europe) για την Ελληνική και Κυπριακή Αγορά.

Τα προιόντα της AUTOTERM καλύπτουν τον τομέα θέρμανσης καμπινών φορτηγών, mini-bus, αγροτικών μηχανημάτων, μηχανημάτων οδοποιείας και εργοταξίων, τροχόσπιτων και σκαφών (αλιείας και αναψυχής) με καυστήρες αέρος και νερού 12V & 24V.