ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

1. Μέσω υπηρεσιών ταχυμεταφοράς (COURIER) με χρέωση παραλήπτη. Αν διαλέξετε αυτόν τον τρόπο αποστολής, της οποίας τα έξοδα βαρύνουν εσάς, η πληρωμή της παραγγελίας σας θα πρέπει να γίνει είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό που θα πρέπει να προηγηθεί της αποστολής ή με την υπηρεσία "αγοράς" μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών.  

2. Μέσω πρακτορείου μεταφορών της επιλογής σας (εντός Αθηνών) με επιπλέον χρέωση παράδοσης εμπορευμάτων 5,00€ + ΦΠΑ 24% για τα μικρά δέματα -  15,00€ + 24% για τα μεγάλα δέματα. 

3. Μέσω υπηρεσίας μεταφορών ΚΤΕΛ με επιπλέον χρέωση 10,00€ για τα μικρά δέματα. Για ογκώδη δέματα, λόγω ότι η κάθε εταιρεία ΚΤΕΛ έχει διαφορετικό τιμοκατάλογο, επικοινωνήστε μαζί μας.

4. Στο εξωτερικό (κατόπιν συμφωνίας και μόνο για χώρες της Ε.Ε.).

5. Παράδοση στο κατάστημα μας, χωρίς καμιά επιπλέον χρέωση.

 

Αποστολή παραγγελίας με όλες τις εταιρείες ταχυμεταφορών.

Σημαντική παρατήρηση: Το κόστος της ταχυμεταφοράς βαραίνει εσάς. Ωστόσο μπορείτε να διαλέξετε εσείς την εταιρεία ταχυμεταφορών που σας εξυπηρετεί.


Αποστολή με Πρακτορείο Μεταφορών
Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας, και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας, για να σας ενημερώσουμε για το Πρακτορείο Μεταφορών της περιοχής σας που έγινε η παράδοση.
Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς ή μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας κατά την παραγγελία και να πληρώσετε τα μεταφορικά έξοδα στο πρακτορείο μεταφορών, όταν παραλάβετε.

 

Αποστολή με ακτοπλοϊκά μέσα (λιμάνι Πειραιά ή Ραφήνας)

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας, και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας, για να σας ενημερώσουμε για την ναυτιλιακή εταιρεία και το όνομα του καραβιού  καθώς και για το τελικό κόστος αποστολής.
Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς.

Για παραδόσεις στο λιμάνι της Ραφήνας ή του Λαυρίου επιβαρύνεστε +25,00€ + ΦΠΑ 24% για κάθε αποστολή.

 

Αποστολή με ΚΤΕΛ

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας, και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας, για να σας ενημερώσουμε για την ώρα αναχώρησης του λεωφορείου καθώς και για το τελικό κόστος αποστολής πρόκειται για μεγάλο δέμα.
Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς.

 

Αποστολή με αεροπλάνο

Σε εξαιρετικά επείγουσες περιπτώσεις. Οι χρεώσεις με αυτό τον τρόπο αποστολής είναι πολύ υψηλές. 

Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς.

 

Στόχος μας είναι να απλοποιήσουμε τη διαδικασία της αποστολής.

 

Για επιπλέον πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας: 210-3451153 / 210-3453536 / info@klimatech.gr