ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι αναγραφόμενες τιμές στην ιστοσελίδα μας αφορούν την παραλαβή των προιόντων απο το φυσικό μας κατάστημα Σφακίων 62, 12131, Περιστέρι.

 

1. Μέσω υπηρεσιών ταχυμεταφοράς (COURIER)΄με χρέωση παραλήπτη. Αν διαλέξετε αυτόν τον τρόπο αποστολής, η πληρωμή της παραγγελίας σας θα πρέπει να γίνει είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό που θα πρέπει να προηγηθεί της αποστολής ή με την υπηρεσία "αγοράς" μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών.  

2. Μέσω πρακτορείου μεταφορών της επιλογής σας (εντός Αθηνών) με επιπλέον χρέωση παράδοσης εμπορευμάτων 3,00€ + ΦΠΑ 24% για τα μικρά δέματα -  5,00€ + 24% για τα μεγάλα δέματα.

3. Μέσω υπηρεσίας μεταφορών ΚΤΕΛ με επιλεόν χρέωση 10,00€ για τα μικρά δέματα και 15,00€ για τα ογκώδη. 

4. Στο εξωτερικό (κατόπιν συμφωνίας και μόνο για χώρες της Ε.Ε.).

5. Παράδοση στο κατάστημα μας.

 

Αποστολή παραγγελίας με όλες τις εταιρείες ταχυμεταφορών.

Σημείωση: Για να παραλάβετε την παραγγελία σας Σάββατο αποδεχτείτε την χρέωση παραλήπτη και ενημερώστε μας σχετικά.


Αποστολή με Πρακτορείο Μεταφορών
Για παραγγελίες κάθε τύπου μεγάλου ή μικρού όγκου και βάρους, είναι πολύ πιθανό να σας συμφέρει η αποστολή της παραγγελία σας με πρακτορείο μεταφορών.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας, και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας, για να σας ενημερώσουμε για το Πρακτορείο Μεταφορών της περιοχής σας που έγινε η παράδοση.
Στην περίπτωση αυτή, δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς ή μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας κατά την παραγγελία και να πληρώσετε τα μεταφορικά έξοδα στο πρακτορείο μεταφορών, όταν παραλάβετε.

 

Αποστολή με ακτοπλοϊκά μέσα (λιμάνι Πειραιά ή Ραφήνας)

Για παραγγελίες κάθε τύπου μεγάλου ή μικρού όγκου και βάρους, είναι πολύ πιθανό να σας συμφέρει η αποστολή της παραγγελία σας με ακτοπλοϊκό πρακτορείο μεταφορών.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας, και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας, για να σας ενημερώσουμε για την ναυτιλιακή εταιρεία και το όνομα του καραβιού  καθώς και για το τελικό κόστος αποστολής.
Στην περίπτωση αυτή, δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς.

Για παραδόσεις στο λιμάνι της Ραφήνας ή του Λαυρίου επιβαρύνεστε με παραπάνω χρέωση είκοσι πέντε ευρώ (25,00€ + ΦΠΑ 24%) για κάθε αποστολή.

 

Αποστολή με ΚΤΕΛ

Για παραγγελίες κάθε τύπου μεγάλου ή μικρού όγκου και βάρους, είναι πολύ πιθανό να σας συμφέρει η αποστολή της παραγγελία σας μέσω ΚΤΕΛ.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας, και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας, για να σας ενημερώσουμε για την ώρα αναχώρησης του λεωφορείου καθώς και για το τελικό κόστος αποστολής.
Στην περίπτωση αυτή, δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς.

 

Αποστολή με αεροπλάνο

Σε εξαιρετικά επείγουσες περιπτώσεις. Οι χρεώσεις με αυτό τον τρόπο αποστολής είναι πολύ υψηλές. 

Στην περίπτωση αυτή, δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς.

 

Στόχος μας είναι να απλοποιήσουμε τη διαδικασία της αποστολής.

 

Για επιπλέον πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας: 210-3451153 / 210-3453536 / info@klimatech.gr