ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ & ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ

ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ:

 

1. Πληρωμή με αντικαταβολή στην ACS Courier

2. Πληρωμή με Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα
3. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
4. Πληρωμή με μετρητά

1. Πληρωμή με αντικαταβολή (μόνο όταν η αποστολή έχει γίνει με την ACS Courier)

Πληρώστε το αντίτιμο της παραγγελίας με μετρητά στην εταιρεία μεταφοράς ACS, κατά την στιγμή της παραλαβής των προϊόντων. Το κόστος της αντικαταβολής είναι 3,00€ με ΦΠΑ(επιπλέον των εξόδων αποστολής).

2. Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Ε. ΖΟΥΜΠΕΡΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL-128 bit και ψηφιακή πιστοποίηση από τη Verisign, Inc.) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών στις περισσότερες από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κόσμου.

Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας. Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο.

Παραλαβή της παραγγελίας σας στο κατάστημα της "Ε. ΖΟΥΜΠΕΡΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ"

Αν δεν θέλετε η παραγγελία σας να σταλεί στον χώρο σας ,τότε μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.zouberis.gr να πληρώσετε με ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ και να παραλάβετε τα προϊόντα σας από το κατάστημα μας, στην οδό ΣΦΑΚΙΩΝ 62, 121 31, ΠΕΡΙΣΤΈΡΙ.Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων γίνεται την ίδια μέρα ή το αργότερο μέχρι και 2 εργάσιμες ημέρες.
Απαραίτητη προϋπόθεση να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με το εμπορικό τμήμα τηλ. 210-3451153.

3. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε :

a. ALPHA BANK :            106.00.232.000.2016    (IBAN:  GR5901401060106002320002016)
b. ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:     5090-030942-296      (IBAN:  GR2101720900005090030942296)


και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο 210-3451153 ή με e-mail στο info@zouberis.gr. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

Παραλαβή της παραγγελίας σας στο κατάστημα της "Ε. ΖΟΥΜΠΕΡΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ"

Αν δεν θέλετε η παραγγελία σας να σταλεί στον χώρο σας ,τότε μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.zouberis.gr να κάνετε την κατάθεση σε έναν απο τους λογαριασμούς της εταιρείας και να παραλάβετε τα προϊόντα σας από το κατάστημα μας, στην οδό ΣΦΑΚΙΩΝ 62, 121 31, ΠΕΡΙΣΤΈΡΙ.Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων γίνεται την ίδια μέρα ή το αργότερο μέχρι και 2 εργάσιμες ημέρες.
Απαραίτητη προϋπόθεση να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με το εμπορικό τμήμα τηλ. 210-3451153.

 

4. Πληρωμή με Μετρητά ή Χρεωστική Κάρτα στο κατάστημα

- επιλέγω τα προϊόντα που με ενδιαφέρουν στο www.zouberis.gr
- κάνω την παραγγελία μου, έρχομαι σε συννενόηση με το τμήμα Πωλήσεων για την ημερομηνία παραλαβής
- πηγαίνω στο φυσικό κατάστημα της εταιρείας στην διεύθυνση: ΣΦΑΚΙΩΝ 62, 121 31, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, πληρώνω και παραλαμβάνω απο το κατάστημα.

     ή

- επιλέγω τα προϊόντα που με ενδιαφέρουν στο www.zouberis.gr

- ενημερώνομαι απο το τμήμα Παραγγελιών για την διαθεσιμότητα και την ημερομηνία διάθεσης των προιόντων της παραγγελίας μου

- πηγαίνω στο φυσικό κατάστημα της εταιρείας στην διεύθυνση: ΣΦΑΚΙΩΝ 62, 121 31, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, πληρώνω και ενημερώνω για τον τόπο και τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας μου